Breed BIS för britter i Finland, 2019-01-26

November 11, 2018

Finska brittföreningen Suomen Brittikissat ry vill bjuda in brittägare att delta i britternas Breed-BIS utställning (kort- och långhår) som anordnas i Hämeenlinna (Tavastehus) lördagen 26 januari 2019. Utställningen sker enligt FIFes regler.

 

Om det finns intresse från våra medlemmar att försöka samordna en gruppresa för svenska brittägare till denna utställning så hjälper vi gärna till med detta! I stora drag så kan det isf handla om färja till Helsingfors och sedan tåg till Hämeenlinna. Jag inväntar dock mer information från våra finska vänner om smidigaste sättet att ta sig till utställningen :-)

 

Hör av dig till ordforande@brittsallskapet.se om du är intresserad av att vara med i en gruppresa till denna utställning!

 

Inbjudan på engelska finns här (PDF)

 

Länk till inbjudan på hemsida

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg