Söker sina nya hem <3

November 21, 2019

Sune söker efter nytt kärleksfullt hem!

 

Namn: Demito's Fridolin ”Sune”
EMS: Brittiskt Korthår - blå/vit (BSH a 03)
Född: 2018-11-02

Far: Tawalli´s Bruce Springsteen Cream tabby (BSH e 24)
Mor: SE* Cat King Cool´s Estelle Bluetortie Bicolour (BSH g 03)

Kontakt: Carina Johannesson

E-post: carina.json@telia.com

Tel.nr: -


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sune är en mycket livlig och pratig britt som gett mig många goda skratt.
Nu har jag tyvärr blivit sjuk och Sune blir understimulerad eftersom jag i perioder inte orkar röra mig speciellt mycket. Jag kommer att sakna honom mycket men hans behov måste gå före. Jag tror att Sune skulle må mycket bra av att komma till ett hem där det finns en kattkompis eller i alla fall ett hem där det händer saker. Han är mycket nyfiken av sig och gillar att titta på fågelvideor på Youtube. Vi bor i lägenhet så han är så här långt en innekatt och tillbringar mycket tid på balkongen sommartid. Sune är kastrerad vaccinerad, märkt i örat, registrerad i SKK och försäkrad i Agria. Vi bor i Säffle, Värmland.


Är du seriöst intresserad så maila mig: carina.json@telia.com

 

SE* Af Jubilee's Satsuki Kusakabe, BLH n, svart solid (HONA)