Kattungar

S*Vildrikets har två stycken ljuvliga brittnallar till salu (en bror och en syster)! Vem kan motstå prickiga mysmagar att pussa på?! <3 För mer bilder och information, maila uppfödaren här: S*Vildrikets's

Du kan även besöka BrS annonssida för kattungar här

"Kattungarna är goa, busiga och nyfikna men har också tid för bus och gos med matte. Amorica är en riktig liten spinnmaskin. När brorsan flyttade tog hon över den lediga platsen i mattes knä och på soffryggen vid mattes huvud. Amor är lite mer försiktig av sig, men också han mycket go och börjar oftast spinna när man tar upp honom. De är vana vid andra katter. Välkommen att höra av dig via mail om du är intresserad av någon av dessa charmtroll".

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016