Vuxen hane söker efter nytt hem <3

"Nu måste vi tyvärr hitta ett nytt hem tillvärldens finaste kille pga personliga skäl. En mer underbar katt får man leta efter. Han heter Lancelot eller Lance som vi kallar honom är 1 1/2 år och kastrerad och väger ca 4,5 kg. Chipad och vaccinerad Han är världens pratigaste katt och älskar att gosa och leka. Vi ser den som vill köpa Lance förstår vad pälsvård innebär sen att man är hemma mycket eller mer än andra människor då han är väldigt social. Han behöver komma till ett hem där han kan få livslång kärlek! Vi skickar med lite foder, kattlåda och div leksaker vid köpet."

Klicka här för att läsa mer

Namn: XeniaBritt's Lancelot EMS: BLH ds 11 Född: 2016-07-19

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016