Välkomna Ia & Ann!

Brittsällskapet söker efter fler som är intresserade av att sitta med i styrelsen för 2019 och som kan tänka sig att ansvara för vissa områden med stöd och samarbete <3 Är du duktig (och tycker att det är roligt) på layout för att skapa inbjudningar till kurser, föreläsningar (ja olika event helt enkelt ^_^) eller är du en "spindeln i nätet" som gillar att rodda ihop saker och knyta samman detaljerna inför olika event? Eller har du kanske bra kontakter för lokaler, sponsring, samarbeten etc? Är du duktig på ekonomi och sammanställningar? Då kanske du vill vara kassör? Det finns massor av möjligheter och områden där vi behöver intresserade människor <3

Så tveka inte att höra av dig till info@brittsallskapet.se med ditt intresse! :-D

Som ni kanske har märkt så har vi fått ett rejält uppsving vad gäller aktivitet på vårt instagramkonto! :-D (Y) Brittsällskapet välkomnar Ia Resare & Ann Hammarberg som nu sitter med som ledamoter i styrelsen fram till årsmötet 2019. Tack för ert visade intresse! Det uppskattas otroligt mycket <3

På bild nedan presenterar vi vår bästa Ia Resare som numer sköter om vårt Instagramkonto <3 Ia föder även upp brittiskt långhår (& Helig Birma) under prefixet S*Ullstrumpans.

Med vänliga vinterhälsningar Carolina Samuelsson Ordförande Brittsällskapet

info@brittsallskapet.se

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016