Ny avelshane!

Nu finns denna tjusiga gosse att låna till en lämplig britthona <3

Namn: CH SE* BaraBus Jelly Roll Född: 2017-10-11 Blodgrupp: B Färg: BSH b22 Utförda hälsotester: PKD HCM Han är ej långhårsbärare Sire: IDP*RoyalTail's All or Nut- ting n 24 Dam: IC S* KillerCats Burj Khalifa BSH c 22 Beskrivning: Roll som han kallas till vardags är en så mydig katt, han älskar barn och när de är mycket folk runt han, han låter alla gosa med honom, han brukar hänga med mig på utställning där han fått fina lovord. Denna katt ligger mig varmt om hjärtat <3 parning sker hemma hos mig i Karlstad! Då han ej är någonstrilare och vill inte riskera att han blir de heller :) ​ Kontaktuppgifter Namn: Ulrica Jansson Email:Akarinekwpn91@gmail.com Tel: 0708349623

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016