Avelshane

CH S*Skogshall Albert

Namn: CH S*Skogshall Albert Född: 2017-03-17 Blodgrupp: A (bär på B) Färg: BSH e 24 Mor: IC S* Barabus Sunbeam Far: SC S* Javeliner's Sunshine Oscar Tester: PKD HCM Bär på långhår och solidanlag.

CH* Skogshall Albert är redo från senhösten 2019 att få träffa ett begränsat antal damer för kärleksfulla äventyr. Han har mycket bra, kort och tät päls. Kort, cobby kropp. Är den coolaste, godmodigaste och snällaste kille man kan tänka sig, men ändå nyfiken och social. Albert kommer att vara tillgänglig hos Trulsbacken i Skåne och hos SE* Skogshall i Östergötland. ​ Kontaktuppgifter Ägare: Susanne Tillkvist & Liselott Berglöf Email:suss63@outlook.com liselottberglof@live.com Tel: 0721825534 Hemsida: www.trulstorpskatteri.se

https://www.britttisktkorthar.com/

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016