Vuxna britter söker nytt hem <3


SE* Sweet Joy Chic Chanel, BSH h

Född 2015-05-01

Mor: S* Jan-Zong-Hee’s Fiorentina, BSH j

Far: S* Bokbackens Choko, BSH b

S* Jan-Zong-Hee’s Fiorentina, BSH j

Född 2012-12-22

Mor: S* Jan-Zong-Hee’s Jive, BSH e

Far: SE* Schmusekatt George, BSH c

Pris 3000 kr för båda.

Eva Sturesson

epost: cat@sweetjoy.se

Jag behöver tyvärr hitta ett nytt kärleksfullt och livslångt hem till mina 2 honor pga bråk i kattgruppen. De ska flytta tillsammans eftersom de trivs mycket bra ihop.

Båda är innekatter, supersnälla, sällskapliga, lugna och mycket trevliga. De är kastrerade, vaccinerade, chip-märkta och försäkrade i Agria, de har stamtavla registrerade i SVERAK.

Chanel är chokladsköldpadda, mycket kelig och älskar att jaga laserpricken. Hon lägger sig ofta bredvid mig i soffan och sover gärna vid fötterna i sängen på natten. Efter kastreringen har hon blivit överviktig och det blir den nya ägarens ansvar att få henne att minska i vikt på ett kontrollerat sätt genom aktivering och foderintag.

Fia är lilasköldpadda och är Chanels mamma, hon är stillsam, lättsam och spinner ofta, länge och högt. Hon ligger oftast alldeles i närheten i soffan eller på soffans ryggstöd. Hon blir nog keligare och lekfullare när hon bara kommer bo med Chanel.

De gillar inte att bli burna men de protesterar bara muntligt. Nu har de möjlighet att ibland vara ute på en inhägnad altan och gräsplätt och de, men framförallt Chanel, skulle uppskatta en sådan utevistelse även i fortsättningen under sommarhalvåret om det är möjligt. Alternativt att gå på promenad med Chanel i koppel.

Det får inte finnas annan katt eller hund i hemmet dit de flyttar och man ska inte heller ha planer på att skaffa fler katter eller hund.

För mig är det viktigaste att hitta rätt hem och att de inte skiljs åt. Dessutom vill jag att man har erfarenhet av katt. Katterna finns i Göteborg. Om du är intresserad av Chanel och Fia maila då och berätta om dig själv (och ev familj), var och hur du bor, hur livet skulle bli för katterna hos dig och om du har haft katt förut, (ju mer information desto bättre) jag tar sedan kontakt med dig.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016