Vuxen britt söker nytt hem


Truls, (S*Himlavis Mumintrollet)

Kattens namn: S*Himlavis Mumintrollet (Truls) Färg: Choklad spotted Född: 2015-04-02 Mor: S*Lisebackes Greta, BSH Far: S*Palace&Main's Sami, BSH STAMTAVLA: http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/400428

Underbara gulliga Truls behöver ett nytt hem då familjen flyttar till lägenhet. Truls vill inte följa med då han nu bor på landet utan biltrafik, med stor tomt och granne till härlig skog, ett liv i lugn och ro. Här trivs Truls både inomhus och utomhus, han går in och ut efter eget tycke och smak. Han vill inte bara vara en innekatt, han har stort behov av frihet och rörelse utomhus, dessutom är Truls en utmärkt jägare. Vi inser efter mycket vånda att livet i en lägenhet inte blir ett lyckligt liv för Truls, väldigt sorgligt för oss men vi vet samtidigt att det finns fler fantastiska djur- och kattvänner som kanske just önskar en lite äldre katt och som kan erbjuda ett riktigt gott hem. Truls har en stamtavla i SVERAK och är av rasen Brittisk korthår, choklad spotted till färg. Han är drygt fyra år, kastrerad, vaccinerad och chippad, avmaskad och välskött. Han har en kattkompis och två snälla hundar som är kärvänliga och aldrig jagar honom. Truls är en väldigt godmodig och snäll katt, han vill ofta ligga i knät och bli kliad och klappad. Truls önskar ett mycket kärleksfullt hem som kan erbjuda ett bra kattliv enligt hans önskemål. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig om du är intresserad, presentera dig gärna och beskriv vilket kattliv du kan erbjuda. Pris 2000 kr. Ser fram emot att höra ifrån dig. Vänliga hälsningar Elisabeth Söderquist Genarp, Skåne

Mail: elisabeth.soderquist@mau.se

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016