Kattungar

Nu finns dessa bedårande gossar till salu hos SE*Trashanken's! <3 Besök gärna uppfödarens Facebook-sida för mer information.

SE*Trashanken's

Uppfödare: SE*Trashanken's, Elin Strid E-post: eliinstriid@gmail.com Tel.nr: Hemsida: Facebook-sida Far: Star von den Nachträubern*D (HCM-normal) Mor: IC SE*Mina Mirakel's I Love Marschmellow (HCM-normal, PKD-neg) Födda: 9 februari 2020 Kattungar till salu: nu letar dessa fina pojkar efter sina egna slavar att skämma bort. SE*Trashanken's Another one bites the dust "Dust" BSH c 03 SE*Trashanken's It's a kind of magic "magic" BLH c 03 Pojkarna har: Stamtavla i sverak Grund vaccinering Försäkring i Agria Veterinärbesiktigade vid flytt. http://stambok.sverak.se/Provparning/Visa/2.452113-1.446906?gen=4 Vid intresse så maila eliinstriid@gmail.com

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016