Ny avelshane

Nu finns även denna tjusiga kille på avelshanesidan!

SE*Lantz Herman

Namn: SE*Lantz Herman Född: 2019-05-10 Blodgrupp: B Färg: BLH e 02 62, creme harlekin Mor: S*Tassamento's Una, creme (BSH e) Far: SE*Cat King Cool's Twister, lila harlekin (BSH c 02 62) Tester: HCM, PKD

Herman är en riktig knäkatt, en underbart snäll, social & cool kille. Blev NOM på sin första SVERAK-utställning och vann även "Vackraste ögon" på Östkattens KM i februari 2020. Han är HCM- och PKD-scannad UA, B-blod.. Väntar hans första kull ca 21 juli 2020. Herman kommer att vara tillgänglig en kort period för lämpliga britt-honor. Kontaktuppgifter Ägare: Elisabeth Roos Email: ero@ciagency.se Tel: 0708-597744 Hemsida: www.minamirakel.se

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Brittsällskapet i samarbete med Kattliv

© Brittsällskapet 2016