Bli medlem

När ni blir medlem i föreningen godkänner ni att vi lagrar era uppgifter.

Mer information om detta finner ni här:

GDPR Brittsällskapet 

Medlemsavgifter 2023 kvarstår oförändrat för:

Huvudmedlem: 250:-

Familjemedlem: 100:-*

* Kan bara lösas om det finns en huvudmedlem på samma adress.

Vårt verksamhetsår följer kalenderåret och inträde i föreningen kan ske när som helst.

Medlemskap som tecknas efter den 1 november gäller även för nästkommande kalenderår.


Dessutom kan redan befintliga medlemmar ge bort ett medlemskap till rabatterat pris, som gåva till någon de sålt en katt till; kattunge eller vuxen.

Mer info om detta finner ni på de låsta medlemssidorna.


Brittsällskapet vänder sig till alla med intresse för Brittiskt Korthår och Brittiskt Långhår.    

Vill du bli medlem i vår förening så fyller du i formuläret nedan eller mailar [javascript protected email address].

I meddelandefältet skriver du namn, mobilnumer, mailadress och fullständig adress. 

Glöm inte att ange "Medlemskap" i ämnesraden

Betalningsinformation

Medlemsavgiften kan betalas in på två olika sätt:

OBS. Märk betalningen med "Medlemsavgift" plus namn om du betalar via bankgiro, eller med hjälp av swish som inte tillhör dig själv.

1. Via Swish 

 Betala till Brittsällskapets Swishnr 123 024 43 84

2. Via bankgiro

Brittsällskapets bankgiro: 158-3251

 

Bankuppgifter för medlemmar utanför Sverige:

IBAN SE86 8000 0838 1693 4366 6351
Bankens BIC SWEDSESS


Kontohavare BRITTSÄLLSKAPET


Som medlem i Brittsällskapet får du:

 • Tillgång till Medlemssidorna på hemsidan (finns under fliken  "Om Brs")

 • Tillgång med Medlemsgrupp på Facebook, där vi förmedlar aktuell information.

 • Delta vid aktiviteter & föreläsningar, gratis eller till rabatterat pris.

 • Publicera titelkatter och andra bilder på hemsidan.

 • Annonsera uppfödning, kattungar, avelshanar och fodervärdsskap.

 • Rabatt i vissa webbutiker, Vilken/vilka som är aktuella sänds ut vid teckande av medlemskap.
 • Köpa en årsprenumeration av tidningen "Kattliv" för rabatterat pris.
   

 

 

OBS!

Vid inträde i föreningen godkänner du att dina lämnade uppgifter lagras i form av medlemsförteckning och att dina uppgifter i vissa fall kan lämnas till tredje part, exempelvis för prisutskick vid tävlingar. Godkänner du ej detta behöver du meddela detta. Mer detaljerad information om hur vi hanterar uppgifter finner ni längre ned på sidan.

Väljer du att inte lämna adress kommer du ej kunna ta del av vissa medlemsförmåner.

Vi sänder ut en bekräftelse via e-post senast 10 dagar efter fullständig medlemsansökan. 


(Lämna tom)

 

GDPR

Hur hanterar vi vårt medlemsregister?

 • I vårt medlemsregister lagras namn, mobilnummer, mailadress samt postadress.
 • Vi behöver er postadress för att kunna sända ut eventuella medlemsutskick, vinster och annat via vanlig post under året, samt mail och telefonnummer för kontakt, betalningar och sådant som har med tex föreläsningar och andra aktiviteter att göra.  
 • Om man av någon anledning ej vill lämna sin adress ska man vara medveten om att man inte kommer få några utskick/förmåner som andra medlemmar eventuellt får med post. 
 • När man lämnar sin adress så är det i första i första hand ett medgivande att vi får lagra adressen i vårt medlemsregister för att använda till sådant som nämnts ovan, dvs priser utsända direkt av oss, medlemsutskick av olika slag med mera.
 • I vissa fall kan priser sändas direkt till vinnare från våra sponsorer vilket innebär att vi behöver lämna ut vinnarens adress till tredje part, men detta informerar vi om i varje enskilt fall. Om du deltar vid en sådan tävling/aktivitet godkänner du att vi lämnar vidare dina kontkatuppgifter vid eventuell vinst. 
 • Du kan om du önskar sätta en spärr angående utlämnande av din adress till tredje part tex tryckerier av eventuellt Årsalbum eller andra medlemsförmåner. En notering om detta förs då in i vårt register. Observera att du då inte kommer kunna ta del av sådana utskick som sänds ut på detta sätt, vi gör inga separata utskick av dessa produkter direkt från oss i dessa fall. 
 • Vi lagrar inga uppgifter om tidigare medlemmar. Om inte medlemsavgift erläggs senast den 28/2 raderas era uppgifter från föregående medlemsår från våra digitala register. Detta görs senast inom 14 dagar, dvs i mitten av mars. Betalas årsavgiften in 1/3 eller senare behöver du göra en ny komplett medlemsansökan.  
 • Om en uppgift du tidigare lämnat ändras, tex ny mailadress eller namnbyte, måste du sända in ändringen till oss via mail/kontaktformulär, vi söker aldrig av i andra register eller via andra kanaler för att hålla vårt medlemsregister aktuellt. Endast uppgifter du själv lämnar till oss står med. 
 • Vi lägger aldrig per automatik ut annonser om tex din eventuella uppfödning i vårt uppfödarregister utan du behöver utryckligen be oss göra detta via mail/kontaktformulär. De personliga uppgifter vi behöver då är ditt stamnamn, din eventuella hemsideadress eller länk till tex Facebooksida, mailadress, samt vilket län du bor i ( pga att vår uppfödarlista är uppbyggd länsvis för att underlätta för dem som söker kattunge).
 • Vid annan typ av annonsering tex ang kattungar, avelshanar osv så gäller att de enda personliga uppgifter vi lägger ut är ditt namn, mailadress, ev stamnamn och ev hemsideadress eller länk till annan sida tex Facebooksida. Vi lägger aldrig ut telefonnummer så vill man bli nådd på detta sätt får det framgå på tex den egna hemsidan. 
 • Vi all typ av annonsering så godkänner du att lämnade uppgifter blir synlig för allmänheten på vår hemsida.
 • Uppgifter av detta slag som vi lägger ut på hemsidan lagras aldrig av oss så om något utanför vår kontroll skulle hända så annonsen av misstag försvinner behöver du därför lämna dessa uppgifter igen. Samma gäller vid ny annonsering.
 • I de fall man medverkar i tävling eller medlemsaktivitet, eller får bilder publicerade, så godkänner man att ens namn då kan figurera i dessa sammanhang och att ev adress lämnas till sponsor i de fall vinster sänds direkt från dessa, om man ej bett om spärr för detta i vårt register. 
 • Ansvarig för att hantera de uppgifter som lagras är föreningens styrelse. Endast ordinarie ledamöter har tillgång till uppgifter som ska in i medlemsregister och endast Kassör och Sekreterare har dessa lagrade. 

 

/brstass.jpg

I samarbete med         

 

 

            /logo1.png

 

 

/banner-rc-250x115px.gif

/img_4623.jpg

 

Facebook

Nyhetsbrev

brittsallskapet@gmail.com